perjantai 30. maaliskuuta 2012

Juhla viikonloppu




11 vuotta sitten saimme pienen prinsessan. Tässä tämä nyt 11-vuotias prinsessamme koristelee tänä päivänä kakkuaan. Että aika menee joutuin! Meillä oli tänään isot kemut kavereille, viikonloppuna tulee sukulaiset.


Tulppaanit ovat innostuneet tosissaan kukkimaan. Ihana väri!


Pitää vain illalla muistaa nostaa sisälle, se on luvannut meille vielä ihan kunnon pakkasöitä.


Joulukaktuskin innostui kukkimaan toisen kerran kevään kunniaksi.


Tete a tete narsisseja ostin Prismasta sixpäkillisen kotia koristamaan. Osa päätyi vanhaan pottaan vintin portaille.


Hyvää viikonloppua!


lauantai 24. maaliskuuta 2012

Takatalavi



Pöh, että tulee lunta ja tänne se ei edes säätiedoissa luvannut. No, tenavat ja koirat on ainakin innoissaan...


Tämä on huono kuva, mutta kyllä siitä selvän saa, että tulppaaneissa on jo nuput. Eilen ajattelin, kun säätiedoissa lupasi aurinkoista ilmaa tänne, että saa nostaa ne portaille ulos ja hakea pajunkissoja kaveriksi mutta enpä nyt taidakkaan...

Mutta kaikesta huolimatta:
Hyvää viikonloppua ja muistetaan kääntää kelloja eteenpäin!




sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Remppaa ja taimia


Nyt on välihuoneen tapetit saaneet kyytiä. Tilasin toissa viikolla uudet tapetit, varmaan ensi viikolla tulevat. Välihuoneeseen tulee uudet tapetit, uusi katto ja lankkulattia kaivetaan esille. Toivotaan, että mitään yllätyksiä ei tule esille... Aikataulusta ei ole vielä mitään käsitystä, fiiliksen mukaan. Siis lähinnä miehen fiiliksen, minulla ne on aina kohillaan remonttiin ;)


Tulppaanit on kasvaneet humisten viikossa. Kohta voi odottaa jo kukkia...


Ja pikkuisia taimenalkuja tulollaan. Pelakuutkin näyttää selviytyneen hyvin talvesta.

Hyvää sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!






lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pöydän uusi ilme


Olen maalannut keittiön tumman ruskean pöydän harmajaksi jokin aika sitten. Kävin vielä aitan ylisiltä kaivamassa nuo vihreät pinnatuolit entisten raskaan näköisten tilalle. Täällä *klik* kuva (plaraa vähän alemmaksi) ennen maalausta pöydästä. Laatikot pöydästä on vielä kuivumassa, maalaisin ne tänään. Tuli jotenkin niin keväinen ja kevyt ilme.


Kellarista kävin tänään hakemassa ensimmäisen tulppaaniruukun sisälle kasvamaan. Ihan hyvät alut sieltä jo kurkistelee.


Tämän ihanan santun ostin itselleni naistenpäivänä. Suloiset vaaleanpunareunaiset kukat...



torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivänä




Jihuu, meillä on ruokailuhuoneessa listat! Ainoastaan välihuoneen oviaukolta puuttuu, sinne siis remontti etenee seuraavaksi. Ja mikä parasta, myös keittiön puolella on kattolistat paikoillaan, harmittavasti vain lattialistavärkki loppui kesken. Ruokailuhuoneeseen tuli myös toinen lamppu lisää. Talvella hyvin huomasi, miten se kaipasi toista lamppua.

Loma on mennyt ihan liian joutuin. Toisaalta vastahan minä olin kuukauden kotosalla, mutta nyt on eri asia, kun voi jotain tehdäkkin. Parina aamuna ollaan tyttären kanssa käyty ratsastamassa metsälenkillä umpihangessa. Aika upeaa hommaa! Minä olen päässyt ratsastusopinnoissa siihen pisteeseen, että harjoittelemme ravia :)



maanantai 5. maaliskuuta 2012

Viikonlopun juttuja


Tenavat on innostuneet hiihtämään oikein kunnolla tänä talvena. Jopa vanhin poikakin, jota urheilu ei niin paljoa kiinnosta. Nyt onkin olleet kelit kohillaan.




 
Eilen olimme minun mummolassa ja paistoimme nuotiolla makkaraa. Olihan se hyvää! Ja ilma todella upea keväinen.


Ja tapettiasioita... Nyt olemme valinneet välihuoneen tapetiksi tämän. Heti kun näin tämän niin ihastuin ihan täysin ja miehellekkin tuntui passaavan. Tämä on juuri passeli siihen huoneeseen.


Ihanstuin myös tähän tapettiin, jota ajattelin olkkariin. Mies oli kuitenkin sitä mieltä, että väriä pitää olla enemmän. Tässä on siis harmaan ja beigen värisiä nuo kuviot.


Tämä oli myös ihana mutta tuleeko tästä keittiön tapetti mieleen... No, olkkarin tapetti ei ole vielä tämän päivän asioita.

Mukavaa viikkoa kaikille!




perjantai 2. maaliskuuta 2012

Talvilomalla



Talviloma alkoi, jihuu :) Loman kunniaksi ostin pari kimppua keväisiä tulppaaneja.



Hyvää viikonloppua!