sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Ennen ja jälkeen



Lupasin vihreästä talosta kuvia ennen ja jälkeen valkoisten osien maalauksen. Tässä oli tilanne ennen.



Ja tässä jälkeen. Eikös vain ryhdistäytynyt? Meillä olisi joskus vielä tarkoitus maalata talo vanhan ajan punaisella. Päätimme vielä sitä kuitenkin lykätä, koska talo on vihreältä maaliltaan vielä ihan hyvässä kuosissa, vaikka meidän lempiväri se ei olekaan.


Tontunkin väsäsin syysloman kunniaksi :) Kuva on hieman heilahtanut, pahoittelut siitä...


Keskiviikkona satoi hieman valkeaakin maahan, se on tosin nyt mennyttä.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!


sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Valoa pimeyteen




Päivät lyhenevät huimaa vauhtia! Ulos on tullut viritettyä valoja, -kuvissa vihreän talon viritys, nyt onkin muuten ollut mukava vähän laitella vihreää taloa, kun se on siistimmän näköinen maalauksen jälkeen. Minun täytyykin muistaa kaivella ennen ja jälkeen kuvat teidän nähtäväksi. Kyntttilöitä on taas polteltu sisällä...


Mieheltä sain ruusuja viikonlopuksi... Meillä onkin tenavilla ensi viikko syyslomaa, itse pidän vain to-pe vapaata. Säästelen vapaita joululle, koska muuten olisi silloin kovin lyhyt vapaa, kun joulu sattuu ikävästi viikonlopulle.


sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Takkahuoneessa



Takkahuoneesta on tullut nuorten kokoontumispaikka. Se on iso ja erillään koko talosta, niin nuoret saavat olla siellä häiritsemättä/häiriintymättä. Eilen siellä vietettiin tytön rakkaan kaverin läksiäisiä, hän muuttaa tosin saman paikkakunnan sisällä, mutta kuitenkin 50 km päähän. Meillä on niin laaja kunta. Takassa oli tuli luomassa lämpöä ja tunnelmaa.



Torstai ja perjantai oli meillä oikein sumuisia päiviä, paikoitellen oli oikea hernerokkasumu. Torstai-iltana näkyi myös upeat revontulet.


Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa! Ajatelkaa, lokakuukin on jo yli puolen välin...



sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Syksy



Kyllä onkin ollut kauniita syksyisiä kelejä. Aamulla on ollut töihin lähtiessä monesti jo pakkasella, viikolla taisi olla -4 ennätys. Vaikka en erityisemmin välitäkään syksystä, mukavia ulkoilukelejä on nyt ollut! Milloinhan sataa ensilumet?!


Fönttikin täytti jokin aika sitten 10 kk. Varsin mukava kaveri on Föntistä kehkeytynyt ja oppikin on mennyt perille.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!